Hawksley Workman

Lover / Fighter

Lover / Fighter
1.   We will still need a song
2.   Even an ugly man
3.   Wonderful and sad
4.   Anger as Beauty (Nieuwe Songtekst toevoegen)
5.   No Reason to Cry Out Your Eyes (On the Highway Tonight) (Nieuwe Songtekst toevoegen)
6.   Tonight romanticize the automobile
7.   The Future Language of Slaves (Nieuwe Songtekst toevoegen)
8.   Smoke baby
9.   Autumn's here
Type: Full CD
Uitgever: Universal
Uitgegeven in: 2003

Toegevoegd door walter op di 31 maart, 2020 12:38 pm


CommonCrawl [Bot]

Volg Muzikum