George Strait

For the Last Time: Live from the Astrodome

For the Last Time: Live from the Astrodome
1.   Deep in the Heart of Texas (Nieuwe Songtekst toevoegen)
2.   Write This Down
3.   I Can Still Make Cheyenne
4.   Heartland
5.   Love Without End Amen
6.   Check Yes Or No
7.   Fireman (Nieuwe Songtekst toevoegen)
8.   Run
9.   Murder On Music Row
10.   Chair (Nieuwe Songtekst toevoegen)
11.   She'll Leave You With A Smile
12.   Amarillo By Morning
13.   Living and Living Well (Nieuwe Songtekst toevoegen)
14.   Take Me Back to Tulsa (Nieuwe Songtekst toevoegen)
15.   Blue Clear Sky
16.   Cowboy Rides Away (Nieuwe Songtekst toevoegen)
Type: Full CD
Uitgever: MCA
Uitgegeven in: 2003

Toegevoegd door walter op di 31 maart, 2020 12:33 pm


CommonCrawl [Bot]

Volg Muzikum