Lorrie Morgan

Country Legends

Country Legends
1.   Heart over Mind (Nieuwe Songtekst toevoegen)
2.   Dear Me
3.   Half Enough
4.   Five Minutes
5.   Something In Red
6.   We Both Walk (Nieuwe Songtekst toevoegen)
7.   Tears On My Pillow
8.   She Walked Beside the Wagon (Nieuwe Songtekst toevoegen)
9.   Don't Touch Me
10.   Except For Monday
11.   Eight Days A Week
12.   Out Of Your Shoes
13.   Exit 99
14.   What Part Of No
15.   She's Takin' Him Back Again (Nieuwe Songtekst toevoegen)
16.   Crying Time (Nieuwe Songtekst toevoegen)
Type: Full CD
Uitgever: RCA
Uitgegeven in: 2002

Toegevoegd door walter op di 31 maart, 2020 12:27 pm


CommonCrawl [Bot]

Volg Muzikum