Nora Istrefi

Nora Istrefi
E Di (Engelse vertaling)

Albanees
Engels
E Di
i know
Kinse ti mua me do
s'ke nevoj mos më trego
unë e di unë e di.
Dhe kjo është vetëm një krim
e shfrytzon ne dashuri
unë e di unë e di

Gjithë kësaj fund do ti jap
veç provo edhe një hap

Ref:[2x]:
E di, e di
njoh mashkuj si ti
e ti loqk s'je si ta
je veç me i zi


Ti mendon se gjithmon shkon
unë e di se shum gabon
unë e di unë e di
çdo fillim ne këtë jetë
fundin edhe do ta këtë
unë e di unë e di
gjithë kësaj fund do ti jap
veç provo edhe një hap

Ref:[2x]:
E di, e di
njoh mashkuj si ti
e ti loqk s'je si ta
je veç me i zi.

Gjithë kësaj fund do ti jap
veç provo edhe një hap

Ref:[4x]:
E di, e di
njoh mashkuj si ti
e ti loqk s'je si ta
je veç me i zi!!!
You love me
you dont need to tell me
i know, i know
this is simply a crime
you are using love
i know , i know
im gonna put an end to all of this
just try one more step!
i know i know
i know males like you
and you're not like them
your worse ! (more evil)
you think you can get away with everything
i know your making a big mistake
i know i know
in this life every beginning
has its end
i know i know
im gona put an end to all of this
just try one more step!
i know i know
i know males like you
and you're not like them
your worse ! (more evil)
im gonna put an end to all of this
just try one more step!
i know i know
i know males like you
and you're not like them
your worse ! (more evil)
Musikuss

Toegevoegd door Musikuss op wo 04 dec, 2013 3:25 am

OptimusPrime

Vertaling toegevoegd door OptimusPrime op zo 16 feb, 2014 8:43 pm

Auteur: ?
Componist: ?
Uitgever: ?
Uitgegeven in: 2006
Taal: Albanees
Beschikbaar op: Opium (2006)

Reacties

CommonCrawl [Bot]

Volg Muzikum