Soul 4 You

Share your thoughts

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

1 Comments found

Op woensdag 19 december 2007 vindt in de De Oude Vlaashalle Compane te Mechelen een uniek kerstconcert plaats in het kader van Music For Life, de inzamelactie van Studio Brussel ten voordele van het Rode Kruis (http://www.versdrinkwater.be). Vanaf 19u30 treden er achtereenvolgens Bart Cannaerts (winnaar Humo's Comedy Cup 2007), De Sneeuwpatrouille (Axl Peleman en Peeters & Pichal van Radio 1), Stash en Soul 4 You (http://www.soul4you.be) op voor het goede doel.

Het initiatief voor dit concert werd genomen door het Leuvense ICT-bedrijf Anankei dat het hoogste bod uitbracht op de eBay veiling van het enige concert van De Sneeuwpatrouille ('Sper de Kerst') in de geschiedenis. Soul 4 You geeft als slotact een laatste concert in het kader van haar Sociale Tournee en haar laatste publieke concert voor de zomerfestivals 2008. In het voorjaar werkt Soul 4 You aan een nieuw programma en aan nieuwe opnames voor haar funkrock alter-ego ZaaT (www.myspace.com/zaatmusic).

Kaarten voor dit unieke kerstconcert kunt u enkel reserveren via kerst@anankei.com. Meer info via http://www.anankei.com/kerst/index.html.