Mieke

Mieke - laat me alleen

Your rating:
Laat me alleen alleen met al m’n verdriet t’ ís beter dat ik nu geen mensen zie niemand niemand niemand die me troosten kan ik verloor m’n toekomst en m’n doel. 
Laat me alleen, alleen met al m’n verdriet’ een glimlach dat wordt pure parodie iemand iemand iemand die gelukkig was en verloor begrijpt wat ik nu voel.
Daar staat z’n laatste glas wat sigaretten z’n laatste boeket en ik voel z’n hand op m’n schouder en z’n stem alles komt wel weer goed.
Maar dat kan ik niet geloven want dit afscheid was heel anders dan voorheen dit was definitief ik ben nu alleen en hem had ik zo lief.
Laat me alleen, alleen met al m’n verdriet t’is beter dat ik nu geen mensen zie, niemand niemand niemand die me troosten kan ik verloor m’n toekomst en m’n doel.
Laat me alleen, alleen met al m’n verdriet een glimlach dat wordt pure parodie, iemand iemand iemand die gelukkig was en verloor begrijpt wat ik nu voel.
Ach het komt toch wel vaker voor. Straks komt je glimlach weer ben je hem weer vergeten. Dat zegt iedereen in mijn omgeving, maar ik weet dat is niet waar deze tranen drogen niet dit gevoel gaat nooit voorbij want verdriet om echte liefde is te zwaar om mee te dragen want hij houd niet meer van mij.
Laat me alleen, alleen met al m’n verdriet t ís beter dat ik nu geen mensen zie niemand niemand niemand die me troosten kan ik verloor m’n toekomst en m’n doel.
Laat me alleen , alleen met al m’n verdriet een glimlach dat wordt pure parodie iemand iemand iemand die gelukkig was en verloor begrijpt wat ik nu voel.
Laat me alleen zeur niet tegen mij ik mis hem de wond is nog te vers.
Als ik alleen ben voel ik hem dicht bij.
Laat me alleen, alleen met al m’n verdriet t ís beter dat ik nu geen mensen zie niemand niemand niemand die me troosten kan ik verloor m’n toekomst en m’n doel.
Laat me alleen, alleen met al m’n verdriet een glimlach dat wordt pure parodie iemand iemand iemand die gelukkig was en verloor begrijpt wat ik bedoel. 
Laat me alleen.
Get this song at:
bol.com
amazon.com

Copyrights:

Author: Cesare Gigli, Gerrit den Braber

Composer: Giovanni Ullu

Publisher: Jaz

Details:

Released in: 1995

Language: Dutch

Cover from: Rita Hovink - Laat me alleen (1979)

Appearing on: Parels (2017)

Share your thoughts

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

0 Comments found