Aferdita Dreshaj

Aferdita Dreshaj
Shume Trafik (English translation)

Albanian
English
Shume Trafik
A lot of traffic
Nese mendon se jam vetem e
ke qelluar te verteten
e nis veturen me te 3-ten shume trafiiiiik...
Nese mendon se jam vetem e
ke qelluar te verteten
e nis veturen me te 3-ten shume trafiiiiik shuum trafiik....

netet heshtin dhe nuk flasin qe kur ike ti
pa ty lulet jo nuk rriten
ska kush i ujit
krejt kujtimet sonte zemer
m'kan ardh mysafir
çdo nate mua me paraqitet
po i njejti film i njejti film...

nese mendon se jam vetem e ke qeelluar te
verteten e nis veturen me te 3-ten shuum trafiiiik...

nese mendon se jam vetem e ke qeelluar te
verteten e nis veturen me te 3-ten shuum trafiiiik...(shuum trafiik)....

netet heshtin dhe nuk flasin qe kur ike ti
pa ty lulet jo nuk rriten
ska kush i ujit
krejt kujtimet sonte zemer mkan ardh
mysafir çdo nate mua me paraqitet
po i njejti film i njejti film...
nese mendon se jam vetem e ke qeelluar te
verteten e nis veturen me te 3-ten shuum trafiiiik...

nese mendon se jam vetem e ke qeelluar te
verteten e nis veturen me te 3-ten shuum trafiiiik...(shuum trafiiiik).....
If you think im all alone
you`re right
you start the car in the 3rd gear,a lot of traffic....
If you think im all alone
you`re right
you start the car in the 3rd gear,a lot of traffic....
The nights are quite and dont speak since you`ve left
without you the flowers dont grow
there`s no-one to water them
all the memories hunny
came back to me
every night
the same routine happens to me
If you think im all alone,you`re right
you start the car in the 3rd gear,a lot of traffic....
If you think im all alone,you`re right
you start the car in the 3rd gear,a lot of traffic.... (a lot of traffic)....
The nights are quite and dont speak since you`ve left
without you the flowers dont grow
there`s no-one to water them
all the memories hunny
came back to me
every night
the same routine happens to me...
If you think im all alone,you`re right
you start the car in the 3rd gear,a lot of traffic....
If you think im all alone,you`re right
you start the car in the 3rd gear,a lot of traffic.... (a lot of traffic)....
Musikuss

Submitted by Musikuss at Thu 03 Oct, 2013 8:14 pm

OptimusPrime

Translation submitted by OptimusPrime at Sun 16 Feb, 2014 8:45 pm

Author: ?
Composer: ?
Publisher: ?
Language: Albanian

Reactions

CommonCrawl [Bot]

Follow Muzikum