Yes-R

Yes-R
nikies aan

yes-r is de naam trek je nikies maar aan
wantwedden dat je rent voor een thugmarokaan
met mn flows op de maat en de ho's van de straat
zeg ik je weer de dingen waar je nooit over praat

ja ik zeg nu de dinge waar de scene nu over gaat en misschien dat je me haat, als ik zeg waar het op staat, mar ik kan er niets aan doen omdat ik niet de regels maak.
Vertel je negers maar, je zal sneller gaan dan yuki die normaal is afgemaakt, verbaald en afgekraakt. het houd men kart bitches reclametracks samen en men naam is bovenaan, yes-r dat is men naam, ik ben een halve marokaan en heb arabische skills. Dus als ik jouw was zou ik gaan het is mar na dat ik blaas, kweet dat je me haat omdat ik niet veel praat, kheb mn details klaar, ik sta voor dj's klaar. ik ben te ziek voor die tieners, kben een G, kben minus, met mn honderden liedjes batlle ik zelf the beatles, hoor mn stem uit de speaker, en je weet ik denk dieper dan de eerste marokaan die weet wat filosofie is.

soesi in de bisness, pak die flow die isnik, chelles mutherfuckers blijven plakken aan mn pik, we nakken ale dagen en we smoken cannabis, laat zien wie parra is, de B van belasting, meteen nar je kist, je spacet met je bitch mar je weet nog van niks, rijp medicijn voor jouw en je bitch krossen tot de ranglijst,mar ik ben een trouwe geest, meiden willen met me trouwen mar weten nog van niks, yes-r en die lauwe komen nog een keer met hits, dus hoop dat je weet wie je disst yes-r en de show haarenspelsover bitch haarenspelsover bitch

tauzefien

Submitted by tauzefien at Fri 02 Jun, 2006 6:25 pm

Author: ?
Composer: ?
Publisher: ?
Language: Dutch

Reactions

CommonCrawl [Bot]

Follow Muzikum