Nora Istrefi

Nora Istrefi
Vetem Mua

Treje ditet me muaj, une jam e lire
nje ore e dua te jem me ty
nente jane minutat qe grindemi - Ouhh

Pes here me thua se sa me do,
dy fjale nje puthje ne qdo sekond
shtate jane lutjet qe te mos shkoj - Ouhh

Zemer ti pse nuk ma thua
une te besoj dhe te dua
se nje shpirt une nuk e gjej dot
ma thuaj sot, vetem mua

Zemer ti pse nuk ma thua
une te besoj dhe te dua
se nje shpirt une nuk e gjej dot
ma thuaj sot, vetem mua

Treje ditet me muaj, une jam e lire
nje ore e dua te jem me ty
nente jane minutat qe grindemi - Ouhh

Pes here me thua se sa me do,
dy fjale nje puthje ne qdo sekond
shtate jane lutjet qe te mos shkoj - Ouhh

Zemer ti pse nuk ma thua
une te besoj dhe te dua
se nje shpirt une nuk e gjej dot
ma thuaj sot, vetem mua

Zemer ti pse nuk ma thua
une te besoj dhe te dua
se nje shpirt une nuk e gjej dot
ma thuaj sot, vetem mua

Zemer ti pse nuk ma thua
une te besoj dhe te dua
se nje shpirt une nuk e gjej dot
ma thuaj sot, vetem mua

Musikuss

Submitted by Musikuss at Tue 03 Dec, 2013 8:50 am

Author: ?
Composer: ?
Publisher: ?
Published in: 2010
Language: Albanian
Available on: Vetem Mua (2010)
Also available in: English

Reactions

CommonCrawl [Bot]

Follow Muzikum